Om Os

Danmarks førende kilde til nyheder. Ud over at udgive den eneste regelmæssigt trykte engelsksprogede avis i Danmark, leverer vi også konstant opdaterede onlineanyheder.

Ud over mere end et årti med erfaring med at vælge og skrive nyheder til vores egne publikationer producerer og leverer På punktnyheder også dagligt nyheder til nationale og internationale nyhedsorganisationer.

På punktnyheder har internationalt leveret nyheder til organisationer som Agence France Presse, Al-Jazeera, Jyllands-Posten, Infomedia, BBC og The New York Times Syndicate.

Disse forhold kombineres for at give På punktnyheder et omfattende og velfungerende netværk af kontakter i det trykte, udsendte og onlinemedie.

Fordi På punktnyheders nyhedspersonale udelukkende består af indfødte engelsktalende, der har et omfattende kendskab til det danske sprog og landets aktuelle anliggender, er vi i stand til at levere nyheder, der er uden sidestykke, og som har vist sig i internationale og nationale publikationer.

Ud over nyheder er På punktnyheder også en førende leverandør af ikke-nyhedstjenester til den private og offentlige sektor. I løbet af de sidste seks år er antallet af organisationer, der henvender sig til os for at levere skrivning, oversættelse, redigering, produktion eller leveringstjenester steget dramatisk. Dette skyldes i mindre grad den øgede tilstedeværelse af internationale organisationer, arbejdstagere og studerende i Danmark, især København.

Ud over vores ugeaviser og vores InOut-underholdningsafdeling offentliggør På punktnyheder også nyheder og reklametilskud regelmæssigt. Klik på et af billederne ovenfor for at se en online version af vores publikationer.

På punktnyheder byder artikler og breve til redaktøren velkommen. Brev og kommentarer kan efterlades på dette websted eller sendes til: E-mail-link.

På punktnyheder påtager sig intet ansvar for indholdet af materiale indsendt af annoncører.

Udgiver og chefredaktør (ansvarlig i medierne af loven om medier): Ejvind Sandal

Contact Info

International House Copenhagen

Gyldenløvsgade 11, 1.sal

1600 Copenhagen

phone: +45 9393 9201 / email:

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑